Nytt från Alex Hannu Design

 
 
Jag har suttit och målat som ett tok den senaste veckan för att ha mer målningar att lägga upp.
Här är då resultatet! Det blev totalt 11 nya tavlor som går att beställa på Alex Hannu Design. Jag är så otroligt nöjd över allihopa så det går inte riktigt att beskriva! Alla små detaljer i trädtopparna, hur fucking lätt det är att se att jag ritat Wednesday Addams och hur otroligt söta barnmotiven vart! Min favorit av dom fyra är lätt elefanten. Åh, jag vill framkalla allihopa och hänga upp på väggarna här hemma, haha!

Fota med analog kamera

 
Idag har jag testat något helt nytt!
Eftersom vi håller på att packa för fullt här hemma så hittade jag en kamera i en utav lådorna som jag totalt hade glömt bort. Min sambo hittade denna goding i en bortskänkesgrupp på Facebook för kanske.. ett halvår sedan. Eftersom jag i stort sett aldrig fått chansen att fotografera med något annat än digitalkameror så bestämde jag mig för att ta tag i saken. Vi köpte filmrullar och batterier och se på fan, den funkade helt utmärkt! Så idag har vi varit nere vid Revet och fotat! Det började självklart snöa och det var svinkallt ute men det brydde jag mig inte om. Eftersom kameran inte är digital så får man ju tyvärr inte se resultatet utav fotografiet på en gång, vilket stör mig litegrann, haha! Men det var ändå riktigt intressant att få testa på. Det är då absolut inte sista gången jag gör det här heller. Jag tror att bilderna blev hur fina som helst! :D
 
Jag kommer försöka scanna in fotografierna när jag framkallat dom och då åker dom självfallet upp här för er andra att se också!

En dålig känsla

Hej allihopa!
Jag kände bara för att skriva av mig litegrann då det var ett tag sedan jag ens skrev något vettigt på den här bloggen. Trots att jag knappt använder den så vill jag ändå inte radera allting då jag haft den här bloggen sedan början av 2008. That's a long time! Dock behöver jag ändra namn på den från "misslouiise.blogg.se" till typ "alexhannu.se" eller något. Jag ska nämligen byta namn till hösten. Så no more Louise.
 
Då kanske ni undrar, vilken 22-åring hamnar i en ålderskris? Detta är ju faktiskt inget sånt utan det är mer att jag kommit till ro med mig själv efter alla dessa år. Jag är ickebinär och tycker helt enkelt att mitt namn är alldeles för womanly för att kunna känna mig bekväm med. Alex känns som ett mycket bättre alternativ. Dock får jag ofta frågan "Alex.. Är det kort för Alexandra eller?", nope, he ba Alex serru.
 
Just nu pågår väldigt mycket i mitt liv och jag är typ konstant stressad och på dåligt humör. Det känns som att jag har noll kontroll över mitt liv och som det control freak jag är så funkar det inte så jävla bra. Vi ska snart flytta vilket jag knappt har sagt till folk, det är nog mest mamma som har skvallrat till halva släkten och sina jobbarkompisar. Men hur som helst så ska jag och min sambo flytta till Boden. Jag har ju bott i Umeå nu i sju år och det känns inte som att jag har nånting att göra här längre. Jag jobbar inte kvar i kundtjänst som jag gjort sen 2015 och jag umgås inte med någon här över huvud taget. Så det känns faktiskt skönt att lämna Umeå once and for all.
 
Jag har även sett till att få börja gå hos en psykolog för det behövs mer än något annat i dagsläget. I alla dessa år har jag gått omkring och verkligen mått pissdåligt utan att ta hjälp. I 10 år för att vara mer exakt. Och det funkar inte. Jag sover dåligt, har mardrömmar om olika typer av övergrepp nästan varje natt och vaknar upp helt svettig. Samt den här ångesten jag lider av grovt mycket. Jag klarar knappt av att gå ut genom dörren längre. Det är helt sjukt, jag kan ha en helt okej dag och så fort jag går ut genom dörren får jag jätteont i magen och blir helt illamående. Först fattade jag inte alls vad som var felet men jag har nu insett att allt skit jag har i huvudet ger mig fysiska symptom som magont, yrsel osv. Det är otroligt jobbigt.
 
Just nu har jag typ tusen projekt i luften. Jag håller fortfarande på med mina armband inne på www.beadit.nu plus att jag håller på med mina målningar inne på Alex Hannu Design. Vill ni bidra med lite cash till en fattig liten kyrkråtta som jag själv så får ni mer än gärna gå in på länkarna och kanske klicka hem ett armband eller en tavla. Det skulle betyda oändligt mycket för mig!
 
 
Genom all den här skiten så finns det ju små ljusglimtar också, förstås. Min sambo är otroligt stöttande och finns där för mig hela tiden. Hjälper till så gott det går och är hur fin som helst. ♥
 
 
Nu ska jag avsluta för den här gången men förhoppningsvis fortsätter jag uppdatera här lite titt som tätt för det var faktiskt skönt att få skriva av sig litegrann. Ha en superhärlig måndag, y'all!