Lisa

 
 
 
Efter många långa timmar framför datorn har jag äntligen blivit färdig med fotografierna från igår!
Jag tog ca 150 bilder och tre av dom blev jag nöjd med (många var suddiga, några hade förjävlig bakgrund och andra gick helt enkelt inte att redigera lika dark som jag ville att dom skulle bli). Men jag är jättenöjd med dom här bilderna och jag ääääääälskar dom! Lisa är så himla vacker! Jag garanterar er att detta inte är sista gången ni kommer se henne på bloggen, jag lär fotografera mer med henne!
 
Det jag gjort i photoshop är ljusnat upp hår, hy och ögon, mörknat ner smink och bakgrund och tonat ner färgen för att få ett mer "gloomy" resultat. Sedan har jag även fixat till mån-halsbandet på första bilden. Jag hade nämligen råkat kapa av det med kameran så jag fixade och trixade litegrann, sen POFF så syntes hela halsbandet! ;)

Backens Kyrka #6

 
Jag sparade den bästa till sist ;)
 
 
Ps. Dessa foton är redigerade på min MacBook Pro med retina-skärm och därför var jag tvungen att sätta en dpi på 400 på alla bilder (annars är dom jättejättesuddiga på min skärm). Jag vet därför inte hur bilderna ser ut på just din skärm så säg gärna till ifall något ser konstigt ut! Tack! :)