En månad med Syoss silikonfria schampoo/balsam

 
Nu har det gått en månad sedan jag skrev om dom nya hårprodukterna jag köpt.
Jag har inga "efter-bilder" på håret än men jag kommer fixa det inom kort. Anywho, mitt hår har vuxit en hel del den här månaden. Idag mäter det till 62 cm, för en månad sedan låg det på 59 cm, så det är ju en positiv grej!
 
♥ Antal dagar: 32
♥ Antal hårtvättar: 10
 
Det gick rätt snabbt att duscha trots användandet av både schampoo och balsam, ca 8 minuter med all tvätt inräknad vilket för mig är rätt lite. I många fall brukar jag stå där inne och bara stå i värmen i typ en halvtimme, haha!
 
Jag har skrivit ner lite anteckningar under tidens gång som jag tänkte ta upp också.
Första tvätten var jag rätt skeptisk över schampot för att det vart som inget "glid" i håret under tiden jag schamponerade. Och efter att jag sköljt ut schampot vart håret rätt stelt vilket gjorde mig lite smånervös, haha...
Balsamet gör håret jätteJÄTTE-mjukt och fördelas superbra i håret. I vanliga fall, med vanligt balsam brukar det ta ett tag att få bort det ur håret men med det här balsamet gick det på kanske 30 sekunder. Knappt något skummande alls, vilket är väldigt smidigt. Man brukar få stå i flera minuter för att få ur allt balsam ur håret i vanliga fall.
Jag låter alltid håret lufttorka efter att ha varit inlindat i en handduk i ca 10 minuter. Jag använder aldrig hårtork och håret blev torrt av sig själv ganska fort, efter ca 2 timmar. (Då mitt hår är väldigt, väldigt tjockt och långt så kan det ta ett tag att torka.)
 
Två dagar efter tvätten var håret inte fett alls, det kliade ingenting i hårbotten (det brukar göra det för mig vid schampoo-byte), hittade inga tovor någonstans och håret var fortfarande mjukt och glansigt.
Tre dagar efter tvätten av håret, fortfarande inte fett och när jag kammade igenom håret så hittade jag inga tovor då heller och bäst utav allt: Håret var inte statiskt eller flygigt alls. Vid tidigare användning av andra produkter brukade jag alltid få flygigt/statiskt hår efter en dag, om jag började borsta det men inte med det här schampot/balsamet!
 
Efter sjunde tvätten behövde jag inte tvätta håret på fem dagar (!!!) för att det var knappt fettigt alls. Jag höll på att tappa hakan för så länge har jag aldrig väntat med att tvätta håret förut. Det luktade fortfarande schampoo och var jättemjukt och fortfarande. Inte. Flygigt. Helt otroligt.
Sista tvätten gjorde jag igår innan jag gick och la mig och idag är håret jättemjukt, glansigt, tovfritt och väldigt tjockt och långt! Det känns som att jag gjort min skalle en big favor och att den tackar mig genom att inte bråka ;)
 
Jag trodde att produkterna skulle ta slut på två veckor men gissa vad? Jag har hälften av allting kvar efter en hel månad! Så om du köper detta schampoo och balsam kommer du inte behöva köpa nytt förrän efter ca två månader. Det kommer alltså kosta dig 140 kronor i halvåret.
 
♥ Antal hårstrån tappade (på en tvätt): ca 3-5 stycken.
♥ Antal håstrån tappade (på en tvätt) med vanliga produkter: ca 20-30 stycken.
 
★ All and all får dom här produkterna fem av fem stjärnor, för ärligt talat, jag har ingenting att klaga på. ★
 

Speed Building - The Sims 4

-
Min alldeles egna Sims-video! Yay!
Jag har velat göra en sån här jättelänge men jag har aldrig tagit mig tiden till det. Meeeen, nu har jag äntligen gjort det! Jag älskar att sitta och titta på såna här videos på YouTube så det var superroligt att göra en egen! Jag håller även på med ytterligare en video! Och se till att kolla i HD!