Köket

 
 
 
 
 
 
 
 
Köket har varit lite utav ett projekt sedan vi flyttade hit.
Fast... Det har väl hela lägenheten varit då jag aldrig blir nöjd med någonting. Först hade vi ett litet köksbord som hade vita ben, tillsammans med halvmatchande stolar. Nu har vi ett ekbord med matchande stolar från Ikea. Först hade vi varken hylla, kökslampa ovanför bordet eller en fin klocka på väggen och nu har jag äntligen blivit nöjd. Lampan köptes för inte så länge sedan, hyllan har vi haft ett tag, men den har vandrat från rum till rum, hahaha... Gardinerna har jag snott av mormor för jag tyckte att dom var så fina, duken på köksbordet är från Dollar Store, vilket jag tycker är lite otroligt. Jag såg den och bara "DEN SKA JAG HA".
 
Sist men inte minst, kakeldekorationen! Jag var på Lagerhaus förra veckan där jag stod och velade vid all kakeldekoration. Jag visste att det skulle behövas väldigt många rutor då vi har stort kök, och att det skulle kosta multum. Jag hade sen ett tag tillbara tänk på svart kakel mot det annars väldigt vita köket. Det började bli tråkigt att allting var vitt. Förut hade vi kakeldekor med vit bakgrund och ett sketchat löv som mönster. Men det hade suttit sedan vi flyttade in och jag ville ha en förändring! När jag satt upp alla rutor sa Lars "men det där ser ju jättebra ut, kan vi inte ha halva vitt och halva svart?" Och då fick det bli så. I like it!

Vardagsrummet

 
 
 
 
 
Såhär ser vårat vardagsrum ut!
Vi har nämligen köpt en ny soffa, vilket var på tiden. Den förra vi hade hittade vi i en bortskänkesannons på blocket för typ tre år sedan. Sedan var ena armstödet trasigt också, så det känns jätteskönt att vi har en "riktig" soffa nu. Den andra var inte på riktigt då den inte var köpt, hahaha ;)
Pläden på fåtöljen är mormors gamla fejkpläd som hon brukade ha i bilen på vintern då hon alltid frös så mycket. Katthåret kom på köpet med soffan, säger vi.