20 år!

 
Idag har jag då alltså fyllt 20 år. Det kändes inte så jättemycket till en början men nu känner jag mig gammal...
Jag och Lars fick först finfrämmande, min gammelmoster Louise kom förbi med tårta och lite presenter vilket var jättekul! Dock skulle vi iväg in till stan nästan direkt så dom hann inte vara länge, tyvärr. Sen körde jag till systembolaget och fick för första gången köpa alkohol! Det var väldigt spännande för jag har aldrig varit in på systembolaget annat än när jag var liten och min familj åkte över till Finland och gick på Alko. Han i kassan tittade en stund på mitt körkort och sedan sa han "men.. Grattis! Välkommen hit!" Hahahaha...
 
Efter systemet så åkte vi in till stan för att se på The Hunger Games: Mocking Jay Paaaaaart 1! Den var helt förjävla bra och jag vill bara se den igen och igen och igen. Jag tror att jag är lite förälskad i Jennifer Lawrence, faktiskt. Hon är så himla duktig på att skådespela! Anyways, efter bion så åt vi middag på min favoritrestaurang, Eastern Palace. Vi går typ dit en gång per år för Lars är inte så förtjust i asiatisk mat, men jag älskar det! Speciellt bambuskott, eller nudelwok! Efter middagen så började vi åka hemåt, när vi väl var i Holmsund kom jag på att vi helt hade glömt bort att gå på Wayne's Coffee och äta tårta. (Det är en tradition, vi har gjort det i flera år.) Då sa jag "vet du, när man fyller år så fåååår man slösa bensin", sen åkte vi tillbaka in till stan och åt lite tårta. Och drack chai latte, which I love. Det smakar i princip som mannagrynsgröt, which I love!
 
I paketet på bilden så låg det fina septumet jag har på bilderna. Jag berättade för Lars att jag jättegärna ville ha just det där smycket så han sa att jag kunde beställa hem det (från Indonesien!!) så jag fick det imorse när jag vaknade! Jag är jättenöjd med allting denna födelsedag och jag är så himla glad över alla gratulationer jag fått! Det är ju inte varje dag man fyller 20, precis... ;)

Logotyper

 
 
En vän till mig som jobbar på Blomsterbutikerna Lövångers Blommor och Blomsterboden bad mig om att göra nya loggor åt butikerna.
Jag som älskar att hålla på med Illustrator och Photoshop sa gladerligen ja till uppdragen. Här är iallafall prototyperna för loggorna, hoppas chefen hennes godkänner dom! Jag tänkte att det skulle passa bra med "papper" i bakgrunden då varje bukett som skapas lindas in i sånt där tunnt papper. Dessa är perfekta att göra till visitkort och om man vill trycka loggorna på tyg så kan man bara ta bort bakgrunden, trycka texten i en färg som är i kontrast mot tyget och behålla blomman!
 
Illustrationerna är gjorda för hand i Illustrator och sammansättning + text är gjort i Photoshop.

Moony, Wormtail, Padfoot & Prongs are proud to present...

 
Idag kom paketet! Jag är överlycklig just nu!
Jag fyller ju år den 22 november, och mamma har alldeles nyss varit i London. Förra gången vi var där så köpte jag ju Tom Riddles diary och Locket from the cave inne på Hamleys, och nu när mamma åkte dit utan mig så köpte hon mer Harry Potter-grejer till mig så jag får fylla ut min samling! Det som är nytt är då Gringotts-mynten, Marauder's Map och The Prophecy. Guuuuud! Jag är så lycklig!!! Nu står alla saker fint placerade i mitt vitrinskåp. Där står även mina 8 Ever After High-dockor som jag också samlar på, haha!
 
Här är en lista med länkar till alla saker på bilderna
♥ The Prophecy
♥ Gringotts Bank coins
♥ Locket from the Cave
♥ Tom Riddle's Diary
♥ The Elder Wand
♥ Marauder's Map