Snön utanför fönstret

 
 
I Holmsund är det sju minusgrader ute. Inte alls kallt, med andra ord.
Är man från Boden så överlever man extrem kyla så minus sju är inte så mycket att tjafsa över. Bilderna är tagna förra veckan någon gång, det snöar inte idag och DET är faktiskt skönt. Det blir jobbigt att hålla på med mobilen när man sitter på balkongen om det snöar, haha..
Jag håller på att baka chokladmaränger men dom ser en aning uppuffade ut i ugnen så jag tror inte att det var sån bra idé att sätta kakao i smeten. Jaja, dom blir säkert goda iallafall!
 
Just det, jag kom på en sak som jag tänkte berätta för er!
Jag fick en prenumenation av mamma i julklapp på tidningen FOTO. Jag fick det första numret för några dagar sedan och hittade en tävling man kunde delta i. Man kunde vinna en massa pengar men det som talade för mig var att om man vinner eller blir topp 20 eller något SÅ BLIR BILDEN PUBLICERAD I TIDNINGEN. JAG DÖR. Fattar ni hur jävla awesome det skulle vara om ett foto JAG tagit hamnar i en tidning som läses utav flera tusentals människor, med mitt namn och allt?! Det skulle betyda hur mycket som helst för mig, just nu.. Jag uppdaterar mer om detta när jag vet mer!
 
Hur har ni det annars då, i kylan? :)
 
» Just nu: Ska titta på senaste avsnittet av Pretty Little Liars och dricka min sista Cola Zero Vanilj!

Hemgjorda cupcakes

 
 
Såhär blev dom cupcakes som jag gjorde imorse!
Det är chokladcupcakes med vaniljfrosting. Allt är gjort från grunden och dom vart helt gudomligt goda! Jag gick över med några till grannen tillsammans med lite utav [marängerna] jag gjorde igår. Hoppas dom tycker om sockerchocker, haha!
Iallafall, jag var ju såklart tvungen att smaka en och ärligt talat så trodde jag att dom skulle vara äckliga. Jag har ju aldrig gjort frosting förut och så har jag dessutom bara testat äta frosting en gång i mitt liv och det smakade jätteäckligt hahaha ;) Men detta var helt jättegott och jag är jättenöjd! Nu har jag en massa muffins över som ska dekoreras men det får jag väl göra efter den mängd man äter, liksom. Annars lär dom smälta och bli fula, för sånt händer mig! :D
 
 

Dagens lunch

 
 
Det här blev min lunch idag, gud vad gott det var!
Mitt blodsocker är lite konstigt på grund av vissa skäl och därför blir jag skakig väldigt fort om jag inte äter ordentliga måltider eller skippar en måltid. Jag drack en jordgubb/vindruvssmoothie till frukost men några timmar senare blev jag jättedarrig i armarna, vilket är jätteobehagligt. Så det blev lite grönsakspinnar med keso till lunch! :)
 
» Just nu: Har gett grannen nybakade cupcakes med hemgjord frosting. Bild på dom kommer senare!