Müsli

 
 
Den här müslin är faktiskt egenplockad på Ica. Om ni inte testat det, do it!
Det går ju att köpa färdig müsli för en lite billigare penning men jag personligen tycker detta är godare. Då behöver jag inte köpa något jag inte vill äta, liksom. Jag gillar inte exempelvis torkade bär som är iblandat i viss färdigmüsli så detta är perfekt för kräsna jävlar, som jag! Det är mandel, cashewnötter, "grundmüsli" och fiberflingor. Sen är det väl något mer som jag inte riktigt vet namnet på haha ;)
 
Men det är något ni borde testa, absolut :)
flingor - hälsa - hälsosamt - mat - nötter - yoghurt

Valentine's gift

 
 
Såhäääär ser dockan ut jag fick på alla hjärtans dag!
Jag är jätteglad och den är jättefin and I love it! Just nu har jag sju dockor och dom alla står i mitt vitrinskåp i vardagsrummet. C.A Cupid är nog den dockan jag tycker bäst om utav allihopa. Den har så förbannat mycket detaljer, helt otroligt :D
 
I bakgrunden ser ni Raven Queen, Apple White och Ashlynn Ella.

My Valentine's Day.. ♥

 
 
 
 
 
Såhär såg min Alla hjärtans dag ut. Harmonisk med jävligt mycket gott!
Vi åt först middag, hemgjord räksoppa och sedan öppnade vi presenter. Bild på presenten jag fick av Lars kommer senare ;) LOVE IT!
Efter present-trading så proppade vi i oss chokladtäckta jordgubbar och hembakade cupcakes. Det var typ för gott. Den översta bilden, på paket och godiset var mina presenter till Lars. Jag gjorde kortet själv, och i kuvertet imitten kunde man dra ut en lite lapp också! Sedan hade jag även gjort den där lappen på godisförpackningen, tyckte det var lite sött sådär ♥
Även om jag inte kunde ge en lika dyr present till Lars som han gav mig så lagade jag ju faktiskt middag och bakade, hahaha... Får intala mig själv att vi ligger på samma nivå prismässigt iallafall ;)
 
Vad gjorde ni på Alla hjärtans dag?