1461 dagar

 
 
Idag är en speciell dag. Idag har jag och Lars varit tillsammans i fyra år.
Det känns som en evighet och samtidigt som att det var förra veckan jag träffade honom för första gången. Det negativa är att jag inte har hunnit planera något då jag bara har haft halloween på huvudet och planerat det istället. Jag hade nästan glömt bort att vi har våran årsdag idag för att jag varit så upptagen och dessutom varit sjuk i två veckor. Men förhoppningsvis så blir den här dagen bra iallafall! Vi har ju varandra hahaha :)
 
Bilderna är tagna för några dagar sen när vi drog ut och fotade i Holmsund.

Hallon i gröten

 
 
Jag fick ett ryck för någon dag sedan och bestämde mig för att vara lite extra nyttig.
Det blev havregrynsgröt med hallon på morgonen, vilket faktiskt funkade att äta, och till lunch gjorde jag en omelett. Så den dagen var helt lyckad! Igår åt jag sallad till middag, alltså.. Sallad från baren på Coop.
Varje gång jag varit och plockat sallad där så har jag alltid tittat på krassen som finns. Jag har alltid velat testa men jag har aldrig vågat så igårkväll tog jag mig modet och det var ju skitgott! Jag trodde det skulle vara torrt och tråkigt men krasse är ju asgott!
 
Sedan kan jag också meddela att jag kommer vara med på blogg.se's Synas idag 10:20 till 10:40 så håll utkik!

Chili Con Carne

 
 
 
Nu känner jag att det har blivit väldigt mycket matbilder den senaste tiden.
Men det är ju så jävla kul att fota sånt, eller hur?! Detta ovanför är faktiskt chili con carne från en konservburk hahahahaha, graciöst va? Jag är inte så stort fan av att laga mat och följa recept så jag köper hellre färdigt. Jag är inte kräsen! Den är inte uppvärmd heller för jag är för lat för att vänta på maten och sen tycker jag att det är godare att äta kallt. Alltså.. nu tycker ni säkert att jag är världens mest konstiga person. Men det får ni faktiskt tycka, så länge jag får äta vad jag vill så är jag gla' hahaha...
 
Om ni då inte visste att den här maten är från en konserv och salladen från en plastpåse med färdigsallad, erkänn att ni hade kunnat äta det?? ;)
- Vissa av er kanske till och med är som jag och gillar eran mat på det här sättet!