Gissa vad det är för dag imorgon!

 
 
...Det är ju min födelsedag såklart!
Jag fyller hela 19 år imorgon och det ska firas med tårta på Waynes Coffee och bio med Lars. Det känns så jävla roligt att fylla år. Det är ju trots allt ett år sedan sist! ;) Vi ska se The Hunger Games: Catching Fire klockan 21:00 och som jag har längtat efter att denna ska komma ut på bio! Guuud, jag vet inte hur många gånger jag tittat på första filmen som substitut för att tvåan inte kommit ut ännu. Minst åtta gånger, säkert.
 
Vi hade förhandsbokat två platser längst fram (för att jag är blind utan glasögon, hehe) för över en vecka sedan bara för att veta med säkerhet att vi kommer få se filmen på just min födelsedag. Jag menar, Lars fick ju fira sin 20årsdag i London av alla ställen. Då borde jag få gå på bio, hahaha ;)
 
Nu ska jag gå och äta några mackor, för jag har tagit blodprov idag (på tom mage, dessutom)...

Argumentation på Facebook

Enligt mig är feminism ett riktigt starkt ämne.
Det väcker känslor och rör om i grytan precis som det ska göra för att skapa förändringar. Ikväll/inatt har jag suttit och argumenterat med en tjej i en Facebook-grupp där tråden praktiskt taget handlade om att kvinnor är under män i dagens samhälle. Hon höll inte riktigt med mig i det jag sa och i slutet kom hon bara med en massa personliga påhopp så jag lät henne ha sista ordet i argumentationen. Jag ville inte sjunka lika lågt som henne och börja hoppa på som hon gjorde mot mig.
 
Jag har lärt mig "the hard way" hur man ska diskutera om feminism.
I början var jag väldigt agressiv och tog forum och trådar med storm. Jag vart arg för minsta lilla och exploderade mitt i och började säga extremt olämpliga saker till personerna jag pratade med. Nu är jag, enligt mig själv, lugnare och använder mig utav andra ord så att folk inte ska bli offensiva mot mig. Trots att jag tyckte själv att mina texter var medelmåttiga och inte alls agressiva så tog den här tjejen riktigt illa upp och då började hoppa på och picka sönder mig. Jag bryr mig ju såklart inte om vad hon tycker om mig, då jag anser att personer som är så låga som hon inte har något att göra i varken mitt synfält eller i min hjärna.
 
Här nedan har jag kopierat just det vi skrev till varandra och jag råder dig till att läsa detta, trots att det är mycket text. Det är verkligen värt det och jag hoppas att vi delar åsikter. Jag har vettiga grejer att få fram, trust me! Hahaha... ;)
 
 
Och sedan tycker jag att man får bli hur jävla aggressiv man vill så att folk faktiskt fattar att detta är något som man bryr sig om, något som ligger en nära till hjärtat. Människor som denna tös borde inte få yttra sig.
feminism - feminist

Frågestund

 
Jag tänkte köra en sån där "frågestund".
Enligt mig känns det lite lame för en bloggare som inte direkt är känd men jag fick ändå lust till att bara testa och se om det är någon där ute som har en fråga. Det finns inga regler, ni får fråga vad ni vill. Det behöver inte handla om kameror eller fotografering, det kan lika gärna vara personligt. Något ni undrar helt enkelt! Det finns inget maxantal för hur många frågor en och samma person får ställa. Släng in så många du känner för! :)
 
Jag stoppar frågestunden när jag känner att tillräckligt med frågor kommit in. GO!