5,3 km på cykel

Idag har jag varit ute och cyklat litegrann.
Det var riktigt skönt, fast det tog bara 20 minuter.. Hela 5,3 km cyklade jag och hamnade på något ställe som hette Lövöudden eller något liknande. Jag cyklade genom hela Holmsund ända ner till där havet börjar. Sedan kände jag mig jävligt vilse så jag ringde Lars och bad honom komma och hämta mig med bil haha ;)
När han kom dit så hade han även med kameran så vi fotade lite innan vi drog tillbaka till lägenheten och jag fick some pretty good shit, ey! Ska lägga upp senare när jag har fått klart allt skolarbete som ska vara inlämnat imorgon. TIGHT SCHEMA! Fast det klarar jag nog, jag har bara tre uppgifter kvar, tror jag.
 
Och just det! Nu när modernigheterna har krypigt upp på en så måste jag ju länka till min instagram som man kan glo på via datorn! Här har ni! [louisehannu @ instagram] :)

Jogga jogga jogga!

 
Nu har jag laddat ner Runkeeper och börjat jogga på dagarna!
Hittills har jag ju bara joggat 2 dagar men det känns sjukt bra iallafall. Igårkväll sprang jag 4,02 km och idag 2,74 km. Sammanlagt 6,8 km. Det är helt sjukt att på två tillfällen har jag nästan sprungit 1 mil. Och över en timme dessutom! Skitstolt över mig själv. Sedan har jag även lagt ner med att gå ut på klubbar/krogar på helgerna och chips, energidryck, godis och så vidare. Dom senaste 2 veckorna har jag ätit sunt, mycket grönsaker, druckit vatten i massor och ersatt energidrycken med kaffe. Känner ni peppen?! Vill bara ut och springa mer mer mer! :)

Lips

 
Testade en ny grej för någon dag sedan.
Lars fick fotografera mina läppar när jag stod i "strålkastaren" i vardagsrummet. Våran taklampa har såna där strålkastare på sig hahaha, så det vart jättecoolt ljus och glittret syntes mer. Jag blev sjukt nöjd med resultatet och känner att jag borde testa nya saker lite oftare.
 
Vad tycker ni? :)