Packa bör man, annars dör man.

 
Här har ni min lista över grejer jag ska ta med mig till London på torsdag.
Jag tänkte att det vore smart att lägga upp den då det är många (även jag) som har problem med vad dom ska packa ner och lämna hemma. Exempelvis, jag är en sån där person som ääääälskar att läsa tidningar så jag tänkte först att "ja, självklart måste jag ha med mig en massa tidningar så jag kan läsa på planet och på arlanda!" meeeen, det är ett stort misstag! Tidningar tar plats och det blir tungt. Därför köper du istället en tidning (eller flera) på flygplatsen och håller dom i handen när du går genom "tullen". Smart, va? :)
 
Sååååå.. jag valde att packa ner mina applehörlurar istället för dom som är lite större, just för att det tar upp mindre plats i väskan. Då jag bara ska vara borta i fyra dagar så tycker jag inte att det krävs så mycket. Sedan kommer jag ju shoppa en massa där borta också, så jag lär ju komma hem med dubbla packningen ändå, hahaha ;)
 
Lars är på jobbet just nu men när han har slutat ska han åka och köpa en adapter till vägguttagen.
I London har dom såna där konstiga uttag så vi måste ta med ett speciellt ett för att kunna ladda telefonerna och kameran. Sedan ska han även springa och handla ett 16GB minneskort till mig. Snäll han är, va? ♥
 
 
UPDATE

Självklart menar jag inte Jolly Roger-naglarna utan Union Jack-naglarna! Det är så svårt att komma ihåg rätt, hahahaha ;)
London - arlanda - flygplan - gatwick - hotell - lista - packa - resa - ta med sig - utomlands