Ny blogg

Hej allihopa!
Nu har jag startat en alldeles ny blogg! Nej, jag ska inte ersätta misslouise.se med den nya bloggen utan det är bara en hobby vid sidan om. Den handlar iallafall om... *trumvirvel* ... THE SIMS 3! Holy crap, det visste.. ingen (?) Hahahaha... Nä, men det känns riktigt kul att starta något nytt, den här bloggen är ju ta mig tusan nästan 6 år gammal så det var på tiden, alltså!
 
♥ För att komma till min simsblogg så klickar ni [här]!

London del 2, Madame Tussauds

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är bilderna från Madame Tussauds färdiga!
Jag är typ överlycklig att jag fick chansen att åka hit. Det var helt otroligt att få vara bland alla vaxdockor! Det kändes precis som att dom var verkliga, speciellt på bilderna. Helt otroligt...
 
Jag fotades med: Johnny Depp, Orlando Bloom, Robert Pattinson & Taylor Lautner och Freddie Mercury.
 
Lars fotades med: Morgan Freeman, Arnold Schwarzenegger, Robin Williams, Steven Spielberg och Hitler.
London - kändisar - madame tussauds

London del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag redigerat klart bilderna jag blev nöjd med från London.
Jag och Lars åkte London Eye (bild två) och det var helt otroligt! Alla bilder på omgivningen och på Big Ben är tagna ifrån 135 meters höjd. Jag var helt till mig där uppe. Fyfan, vilken känsla! Det tog ungefär 45 minuter att köa och så fick man stå där uppe i ungefär en halvtimme. Det kostade £40 för två personer men det var det värt! Allt var värt det.
Nästa år, i maj ska jag, mamma, Lars och en av mammas vänner åka dit och jag ser fram emot det supermycket! Jag längtar redan dit igen och har bara varit hemma i drygt ett dygn hahaha ;)