Julgranen 2013

 
 
 
 
 
 
Nu är jag hemkommen från Boden där jag varit och firat jul i en vecka.
Jag fick en massa jälka julklappar och är superdupernöjd med allting! Jag har saknat katterna och Lars så himla mycket att det inte ens går att beskriva. Här har ni en massa bilder på hur min och mammas julgran blev, jag tyckte att den färgglada Disney-ljusslingan gjorde hela granen, i princip. Självklart så saknade jag ju min egna gran (helvit utan glitter, några få vita glitterpumlor och vita små ledlampor. Stilrent ska're va! ♥)
 
Imorgon är det nyårsafton. Då ska jag och Lars bege oss till Övik för att umgås med några vänner han gick högstadiet med. Det ska bli spännande! Så har vi köpt champagne (någon billig shit-champagne, såklart...) att skåla med vid 12-slaget. Förra nyårsaftonen så var jag med Lars och Lina, fast det blev lite bråk så det var väl sådär. Förhoppningsvis blir det inget bråk i år! ;)
 
 
Ett nytt inlägg med mina julklappar kommer inom kort.

Vinnarna

Nu har jag utsett vinnarna i [tävlingen]!
 
[Signe] och [Eline]! Grattis! Era armband kommer i posten så fort dom röda dagarna är över :)
 
 
 
PS. (Detta relaterar inte tävlingen.) Jag tänkte bara säga att bilder på min jul kommer någon gång nästa vecka då jag kommit hem till min egna dator som har photoshop! ;)

Tävling! - AVSLUTAD

 
 
Se hit alla tävlingslystna människor!
Det är en vecka kvar till julafton och detta vill jag fira med en liten tävling! Armbanden ni ser ovanför är två stycken shamballa-inspirerande armband till ett värde av 299 kronor/styck. Nu är det så att jag tänkte skicka iväg dessa armband till två vinnare på julafton! Ni har en vecka på er att delta i tävlingen, hänvisa andra till att delta och motivera varför just ni vill vinna. Här nedanför finns "regler" som jag vill att ni läser igenom innan ni skickar iväg en kommentar :)
 
Regler
♥ Skriv ett inlägg på din blogg om att du är med i tävlingen!
♥ Spara [DEN HÄR] bilden på din dator för att ladda upp i blogginlägget du skrivit!
♥ Länka till inlägget du skrivit i din kommentar om att du vill delta i tävlingen!
♥ Skriv kommentaren i det här inlägget, då blir det enklare för mig att hålla koll!
♥ Var noga med att fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du är en av vinnarna!
♥ Motivera varför just du ska vinna armbandet!
♥ Du kan endast delta med en kommentar och ett namn. Om jag upptäcker att du försökt fuska så kommer du tyvärr att diskvalifiseras!
 
Sen är det bara att hålla tummarna om att du kommer få hem armbandet i brevlådan! :)
armband - shamballa - tävling - vinn