Bra musik för dom som gillar lugna låtar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är mina topp 10-låtar av den lite lugnare varianten. Vissa mer deppiga än andra.
Dom är inte i någon rangordning, jag gillar dom alla lika mycket! Jag har länkat alla till spotify, så att ni enkelt bara kan klicka in er och lyssna, snabbt och enkelt! :) Men.. om jag måste välja ut eeeen favvolåt så måste det nog vara... "The Funeral" med Band of Horses! Den har jag alltid älskat.
 
Sleep tight and don't let the bed bugs bite! ♥

Louise's Art Shop är uppe!

- louisesartshop.se - louisesartshop.se - louisesartshop.se - louisesartshop.se - louisesartshop.se -

 

Nu är äntligen min lilla onlinebutik uppe!

Jag är så himla glad! Den är så fin och ser så professionell ut and I love it! Med tiden kommer jag såklart att lägga upp mer saker man kan beställa så det är bara att kolla in regelbundet så att ni inte missar något, hahaha...

Sedan ska jag även passa på att säga att när företaget går runt lite bättre så kommer även vissa kampanjer att ställas fram. Typ "tag tre betala för två" eller något sånt. Men då måste jag ju som sagt kunna betala sånt själv och så vidare :)

 

Det finns även Harry Potter-skal och citat-tavlor uppe nu också! :)

O-M-G

 
 
 
Ja, ni ser ju! Det tog mig 10 timmar att göra dom här tre illustrationerna.
Jag ÄLSKAR dom! Det känns nästan som att när jag har fått ihop lite pengar så kommer jag köpa alla tre och hänga upp i sovrummet ovanför sängen.
 
Dessa prints/illustrationer/konstverk kommer kunna beställas tidigast imorgon kväll. När min käre sambo slutat jobba så ska han sätta upp webbsidan så att den får en egen domän och så att man på riktigt kan lägga en beställning och sådär! Det kommer bli superspännande och jag längtar supermycket! 
Domänen kommer såklart att vara "http://louisesartshop.se" så det är bara att kika in efter 21:00 någon gång! Då borde det vara färdigt. Ifall det blir klart tidigare så länkar jag i ett megasuperawesome inlägg och säger att, nu, nu jääääädrans så är det dags!
 
 
IIIIIH :D:D:D