Ladybug

 
Den här lilla krabaten var ute och krälade på min balkong så jag tog upp han och fotograferade lite!
Det var ganska svårt att få en bra bild då han hela tiden rörde sig fram och tillbaka men den här vart ändå hyfsat skarp.
Jag tycker att nyckelpigor är jättesöta och har absolut inga problem med att ha en på mig MEN, när det började flaxa omkring den så fick jag panik så jag bara ställde mig upp och flaxade på egen hand med armarna och sen sprang jag in, hahaha! Jag blir jätterädd då dom kan flyga för att man vet ju aldrig vad dom kan få för sig!

Tove Lindkvist

 
 
Tove såg så himla höstsnygg ut att hon blev tvingad att stå framför kameran, hahaha :)

Nu är hösten här, peeps.

 
 
Ja, nu är hösten här på riktigt, iallafall i Umeå.
Anledningen till varför jag knappt har uppdaterat min blogg är att jag har bara känt att allt är meningslöst att berätta. Knappt något har hänt, ju och då är det inte roligt att skriva heller. Jag har knappt tagit upp kameran heller, men igår i skolan så fick vi en uppgift att gå ut och fotografera en panoramabild (som jag inte tänker visa här, för den vart förjävla dålig) och då tog jag bara dessa foton och några till på Tove som vart väldigt bra, haha :)
Inte för att oroa någon (mamma eller så) känner jag även för att bara berätta för omvärlden att jag har känt mig lite nere och ledsen dom senaste veckorna, vilket är helt normalt med tanke på vad som hänt. Eller, inte ledsen, mer avdomnad. Jag har inte riktigt kunnat känna några känslor över huvud taget. Jag har bara lyssnat på jättehög musik och inte socialiserat mig med andra så värst mycket. Det har varit en riktigt tuff period i mitt liv och jag har inte känt att jag kan prata om det med vem som helst, minst sagt skriva ut det här men det är ju som sagt normalt och något som säkert alla gått igenom någon gång.
Jag har även lagt ner flera hundra kronor på cigaretter dom senaste 2 veckorna, vilket inte heller är så jäkla bra. Det går välan över! Hoppas jag.
 
 
Peace out.