Ny piercing

 
Ignorera den trötta mongofejset på andra bilden hahaha.
 
Nu har jag tagit hål i näsan!
Jag är sjukt jävla nöjd och tycker att jag passar jättebra i det. Är väldigt nöjd med min piercare dessutom. Ni som bor i Umeå/kring Umeå borde verkligen gå till honom för att det blir verkligen ett sjukt bra jobb. Ska nog gå och pierca bridge där också snart, blev riktigt sugen. Honom ni borde gå till kallas Offer. Awesome!

Den nya funktionen Instagram i bloggen

 
Jag kände bara för att testa mig fram med den här nya funktionen på blogg.se.
Det verkar ju ganska vettigt, vet dock inte om bilden kommer bli helt jättestor och suddig då jag har automatstorlek på min blogg. We'll see.
På bilden har jag iallafall på tok för mörkt hår jämfört med vad jag egentligen har. Jag slingade ju håret innan jag åkte hem från Boden för sommaren. Detta är alltså mitt underhår som jag satt och experimenterade med för att få en ny frisyr på fotografiet. Jag funderar på att färga det mörkbrunt med en liten ton av rött i för att det skulle verkligen framhäva.. tja, mina ögon? Inte fan vet jag, det såg då bra ut på bilden iallafall.
 
Sedan så måste jag ju passa på att säga att jag fyller år om två dagar!
Det blir till att spendera dagen med mamma i Umeå och sedan dra med en fet tårta till Olof och Frida och spendera kvällen hos dom tillsammans med Lars. Sen ska jag åka och pierca mig med Natalie i slutet av november/början av december, ska ta hål i näsan (septum) samt i bröstvårtan! Någon gång måste man ju passa på, så varför inte då jag blivit myndig? ;)
 
Nu ska jag gå och trycka ner huvudet på en kudde och sova så gott!
 
 
Peace out.

Nadja

 
 
 
Här är några fotografier på Nadja i min klass som hon ville att jag skulle ta till hennes projektarbete.
Det var väldigt roligt att fota henne, då hon blir helt sjukt vacker på bild! Jag blev lite avis på hennes hår för att det är så himla långt! Visst, jag har också långt hår men hennes såg typ ut som den där tjejen i "Trassel".
blond - fotografi - tjej