The leaves are dead.


Idag har jag tagit en promenad på 45 minuter och suttit med skoltidningen.
Som det ser ut nu hade jag velat gå och sova för typ en timme sedan så jag orkar nog inte stanna uppe för att se big brother. Tack och lov för att det finns tv4 play! Btw, visst blev fotografiet snyggt? Satan vad nöjd jag blev med det. Det är ju något snyggare med vita, döda löv än ruttna, bruna haha :D

Sally Solsken

 
Här är Sally igen och hon är så fin så fin.
Den här bilden tog jag för någon dag sedan då solen sken in i rummet jättebra och hennes ögon blev helt superskarpa och allt vart perfekt! Jag fick en massa bra bilder :)
Snart ska jag gå och duscha och sedan sova för imorgon är det ju en ny dag som man kan hålla igång på. Lektionerna på skolan är först mentorspass och sedan mediaproduktion. Jag har kommit jättelångt på skoltidningen som nääästan är färdig!
 
Nä, nu blir det duschen. Ciao!

Nystädat

Nu har äntligen lägenheten blivit ren och fin igen.
Visst, inte så jäkla noggrannt då men ändå. Dammsugare gick nämligen sönder då jag hade gjort hälften av vardagsrummet. Jag fick mig även en rejäl stöt av en kabelliknande sak så hela min arm blev bortdomnad. Ont som fan gjorde det. Lars sa även att om jag hade tagit med båda händerna så hade strömmen cirkulerat runt i mig och mitt hjärta hade kunnat stanna. Läskig tanke, alltså. När jag ställde mig upp så blev jag jätteyr i huvudet och så gör det fortfarande lite ont i armen, men det går väl över snart.

Jag har även fotat Sally lite i solen och det blev skitbra bilder, så jag lär lägga upp några senare ikväll! :)