20120722

 
Igår var jag, Lars, Dedunu och Hemanth vid stranden som ligger i Holmsund.
Vi grillade och hade jättetrevligt! Det var huuuur fin utsikt som helst, som ni ser här ovanför och det var jättemysigt. Vi satt där i flera timmar framför brasan med våra pinnar med korv på. Jag var den enda som grillade falukorv (det är vad jag har blivit "uppväxt" med) medans dom andra grillade sån där avlång korv. Men det här var då absolut någonting vi kommer att göra om senare! :)
 
 
Peace out.

20120717

 
 
 
Utrustning: Canon EOS 1100d + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: s1/1250, f/1.8 & ISO 100
 
Idag har det varit blandade känslor.
Jag började dagen med att vara på bra humör och kände mig trygg i mig själv men nu på senare timmarna då jag skulle göra situps så ville jag se hur långt upp jag kunde dra mig själv (har börjat på den mer jobbiga varianten utan att ha fötterna under något) så jag tog min iPhone och skulle bara spela in litegrann och efteråt då jag tittar på videon så tycker jag att jag ser mycket större ut än vad jag egentligen gör. Eller det vet jag ju inte, men eftersom jag ser hyfsat normalstor ut när jag tar kort på mig själv och i spegeln, varför ser jag då ut så på video? Jag blev en aning chockad och ringde och gnällde på Lars ett tag. Hur ska jag veta hur jag ser ut, då jag ser mig själv från mina egna ögon? Då är det ju inte lätt, över huvud taget.
Don't get me wrong, jag vet att jag har kommit en bra bit på vägen, 16 kg är mycket, MEN jag tycker inte att jag ser någon skillnad längre. Jag har just gjort 200 situps, så det är ju inte det att jag inte rör på mig och jag äter väldigt lite också. Det kanske bara är något jag har fått för mig. Jag hoppas att dessa tankar slutar jiddra med mitt huvud för jag håller på att bli koko snart.
 
Vikt: -16 kg
Midjemått: -10 cm
Överarmar: -8,5 cm
Lår: -6 cm

Teckningstävling

 
Här är resultatet av en målning jag har hållit på med sen någon dag tillbaka.
Först är det en "skiss" i blyerts som jag klippt ut och stoppat fast med dubbelhäftande tejp på en akvarellmålad bakgrund med en måne och en massa små stjärnor. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med den här, trots att det är lite snett och vint, men det ska vara så. Det är inte vilken tavla som helst utan en tavla som jag mailat in till Allers i hopp om att vinna deras teckningstävling. Priset är hela 10.000 kronor! Jag hoppas att jag åtminstonde har en liten chans att vinna. Jag behöver verkligen dom där pengarna, badly, haha ;)
Nu ska jag fortsätta se på Scrubs och spela sims, ha det!
 
 
Peace out.
akvarell - allers - bidrag - hannu - kråkslott - louise - louise hannu - louisehannu - misslouise - misslouise.se - målning - sketch - skiss - teckning - tävling - tävlingsbidrag