Hemmasittande korv

En bild från Turkiet 2009 på mamma. Tyckte att den vart snygg med en ny redigering, värd att lägga upp!
 
Jag känner mig så seg idag.
Telefonen ringde 8:00 men jag sov till 8:30 och sedan bestämde jag mig för att det blir en hemmadag till. Huvudvärk, halsont, täppt i näsan, yr, trött, magont, ja, allting ungefär. Det känns som att mitt immunförsvar går emot mig istället för att hjälpa mig.
Jag har dock varit lite småduktig nu på morgonen och gjort klart veckans projektarbetesuppgifter! På grund av det så ska jag belöna mig själv med att se dagens avsnitt av julkalendern på ny-TVn. (40" smarttv!!)
 
 
Peace out.

Nu är det jul

 
Ytterligare två bilder från gårdagens promenad hem från busshållplatsen.
 
Jag sitter fortfarande i soffan framför TVn.
Det var ju tänkt så att jag skulle göra lite skolarbete men jag har fått tillbaka min feber och känner mig hängig och jättevarm i ansiktet, då orkar man som inte fokusera på annat än TVn, haha.
När Lars kommer hem från jobbet ska vi dra en snabbis till Rusta på Ersboda för att dra hem en julgran och en ljusslinga. Nu ska jag äntligen få min efterlängtade julgran som jag ska dekorera heeeelt själv!
Alla åren hemma så har ju mamma bestämt hur granen ska se ut (hon vill ha exakt allting på alla grenar medan jag är den där som vill ha en mer diskret gran) så nu, ÄNTLIGEN får jag en vit gran med vita diodlampor och lite diskret glitter tillsammans med turkosa pumlor (eventuellt lila, har inte bestämt det än).

iPhone

 
 
Såhär ser det ut i Holmsund just nu. (Eller igår om man ska vara exakt)
Bilderna är tagna med min iPhone 4s och är lite småredigerade i photoshop. Satan vilken kvalité man får på bilderna med en mobilkamera, helt sjukt! Tur att man alltid har med sig den så man slipper släpa runt på en jättestor systemkamera.
 
Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik i vårat feta ljudsystem och funderar på om man kanske skulle ta och göra något vettigt. Som skolarbete kanske...
 
 
Peace out.