20120814

 
Den här bilden är nog den bästa jag tagit på länge!
Jag tog den för två dagar sedan, då jag var ute och fotograferade med Lars (obviously). Det var jätte, jättesoligt den dagen så han hade jättesvårt för att ha ögonen öppna. Vi körde en sån där "1, 2, 3 - ÖPPNA - *klick*". Det gick absolut inte att ha ögonen öppna då. Man ser att dom är lite sådär.. soltåriga men jag tyckte ändå att bilden vart jättefin på honom. Det såg säkert inte lika fint ut från ett annat håll, när jag skulle ta bilden. Jag stod framåtlutad över honom med mina ben vid hans armar, hahaha!
 
På lördag åker vi hem till Holmsund, då har vi varit här i tre veckor.
Tiden går ändå ganska fort, det känns som att vi nyss kom hit men det var förra månaden. Sedan börjar skolan på måndag, alltså om sex dagar, och flytten sker om 18 dagar, den första september.
Jag får inte träffa mina kissebebisar förrän på söndag! Det är heeeemskt, för jag saknar dom så himla mycket! Jag har inte sett deras söta så lurvansikten på 17 dagar så man förstår ju varför jag då saknar dom som aldrig förr. Vi har aldrig varit så här separerade tidigare. Visst, man har ju åkt bort i några dagar och så men aldrig att varken jag eller Lars har varit med dom. När jag ser dom ska jag gosa sönder dom! :D
 
 
Peace out.

Akke - the big, beautiful dog

 
 
 
Idag har jag åkt till frisören för att få mitt hår färgat, slingat och klippt.
Jag är jättenöjd med [resultatet] och som tack för det fotograferade jag frisören Lisas vovve som heter Akke. (För er som undrar så är Lisa typ... ingift i familjen, kan man kalla det) Jag fick låna Linas mammas systemkamera för att ta kort då jag lämnade min egna hemma i Holmsund. Jag fick någelunda bra bilder, tre av dom blev jag nöjd med så här får ni se dom.
akke - foto - fotoblogg - fotograf - fotografi - hund - louise hannu - misslouise.se - vovve