Fötterna små utav sockar och så bara jag slapp att få ensam här gå
Dessa bilderna är tagna för  ett halvår sedan men jag hittade dom på datorn alldeles nyss.
Jag hade fått sockar av mamma (Newbody) men dom var för stora för mig och passade perfekt på Lars istället. (På första bilden ser man på vänstra foten att hälen är för högt upp, det där röda vecket.) Men jag använder dom ändå för att newbody är så himla skönt! Jag har massor utav underkläder, sockar och ett par långkalsonger från det märket. Dock är långkalsongerna en storlek för liten så när man böjer sig ner så ser alla åskådare ens röv vilket inte är så värst roligt. Men annars sitter dom bra och är verkligen jättemjuka! Så, nu vet ni det. Haha!

Lika som bär!


Jag har länge tyckt att Mikaela är lik någon men jag kom inte på vem.
Sen idag så slog det mig att det är min egna mamma hon ser ut som! Bilden på mamma är tagen när hon var 17 år tror jag och Mikaela är typ i den åldern nu. Jag tycker det är så läskigt att några helt olika personer ser så pass lika ut att tillochmed jag lägger märke till det.

Sover sött


Lars och Hobbit har somnat och självklart är det jag som ligger imitten och kommer inte ut.
Dom sover inte alls lika sött som på bilden. Jag har mina fötter på Lars ena kind  och han ligger ihopkurad halvt under mig medans Hobbit ligger tryckt mot mitt knä. Det blir lite utav ett ilandsproblem för jag är sjuktigt hungrig och vill bara flyga upp från sängen och sedan frossa i mig dagens middag (vi ska göra tacos, mums!) men det kan jag ju inte...