Greta Garbo

[Bildkälla]

Jag har skrivit ett så kallat tal idag på svenskalektionen.
Det handlade om Greta Garbo, eller som hon egentligen heter Greta Gustafsson. Exakt 651 ord blev det på 1½ timme. Det kallar jag hardwork! Sen framförde jag det också. Talet skulle vara 3 minuter långt men jag babblade på i över 6 minuter och det tyckte min lärare inte om, haha. Men hon sa dock att jag pratade jättebra och det var lätt att förstå vad jag pratade om. Även att jag hade bra kontakt med publiken så jag förväntar mig VG, om inte mer ;) Och på tal om absolut ingenting, det hör inte alls hit eller så men jag måste bara berätta att jag tog asfina bilder på snöflingor som ramlade ner från himlen för någon dag sen som absolut kommer ligga ute här senast i övermorgon. Nu ska jag gå och sova, ciao!

12 år gammal kisseskruttDen 24 mars fyllde min lilla cupcake 12 år!
Jag skickade en liten present och det här kortet som finns på bild ovanför. Ja, jag har gjort det själv och JA, det är lite snett men det skiter Moses i. Hursomhelst, han fick några småråttor i olika färger att leka med. 6 stycken om en matchande limegrön boll till. De var hur gulliga som helst, blå, rosa, röd, grön, gul och nu stämmer säkert ingen utav färgerna, haha.. Jag minns inte vilka färger bara att det var många. Han lär säkert bli glad, fast Maya och Stina lär väl äta upp dem.
..........Hoppas Moses lever längre än Mysak gjorde, för om det inte är så kommer han dö inom 4 år och det tänker jag inte tillåta. Tänk att jag har haft honom som husdjur, nej inte husdjur -bästa kompis sedan jag var 4 år gammal. Han har låtit mig jävlas med honom som om han vore en trasdocka, det har alltid varit vi genom alla dessa år. Jag ångrar lite att jag bara flyttade ifrån honom för det är så sjukt tomt här hemma utan honom. Varje dag jag kom hem från skolan satt han på köksbordet och väntade på mig. Varje gång jag var ledsen kom han fram till mig precis som att han visste att jag var upprörd. Han är en äkta vän. Jag älskar dig, Moses! Hoppas du hade världens bästa födelsedag, gubben! ♥

Tvätta kläder klockan 7 på morgonen är inte kul!

(Bilden har ingenting med texten att göra)

Yeah, you heard me! Inte heller fick man sova tillräckligt många timmar igårkväll...
Vi gick och lade oss vid 03:30 och steg upp tre timmar senare, men tack och lov så blir jag klar vid 10-tiden och får slumra några timmar till. Och för er som undrar så fanns det hur mycket tvätt som helst så jag vet faktiskt inte om vi hinner färdigt på 3 timmar. I vanliga fall har man 4 timmar på sig men inte första passet vilket vi var tvugna att ta. Den tiden var den enda på minst en vecka!
----------Sen har jag grejer i skolan att göra, en frågesak i mediekunskap (eller medieproduktion, jag är inte säker) och så har jag lovat min webbdesign-lärare att skicka in något hon kan bedömma. Jag kan tydligen för mycket i kursen för att behöva göra allting de andra i klassen gör så jag fick individuella uppgifter som bara jag får. Lite smickrande faktiskt ;)

Nu ska jag minda min egna buissness och se på lite förhäxad medans jag fortfarande har tid. Ciao!