5 saker ni inte visste om mig.

1. Jag älskar att bitas! Det spelar ingen roll var på någons kropp, kan till och med vara ett täcke eller mig själv men helst älskar jag att bita i armar och fingrar. Det låter helt sjukt nu när jag skriver det...

2. Jag köper sällan nya kläder. Förut älskade jag kläder och accessoarer men nu köper jag nästa aldrig kläder, bara när det behövs.

3. Jag tycker till viss del om efterrätter men jag äter hellre mat än sötsaker. Samma sak som att jag dricker hellre smaksatt vatten istället för cola eller sådant. Jag har absolut ingen aning om varför jag är sån, det bara är så. Jag kan berätta en sak som hände när jag skulle gå ut nian. Hela klassen satt inne på en thairestaurang för att äta en sista lunch med varandra. Jag och Lina satt bredvid varann och när hon ätit klart ville jag fortfarande ha mat så jag började plocka bambuskott och annan mat från hennes tallrik. Senare när efterrätten kom in (friterade bananer med glass) så testade jag äta lite och visst, det var jättegott! Men jag åt upp hälften och sen åt hon resten. Trots att vi är så lika så älskar jag mat och hon älskar efterrätter och socker. Hahaha...

4. Trots att jag är enormt emot KDP-bloggarna (kissie, dessie och paow) så typ avgudar jag att läsa dem. Det går inte en dag utan att jag klickat in mig där och börjat kolla på bilder och döma hur de beter sig. Love it!

5. Jag har precis börjat läsa första Harry Potter- boken. Den släpptes 1997 och jag var bara tvungen att vänta över ett decennium. Jag har alltid tyckt att de ser så tråkiga ut och framför allt långa. Men det visade sig att de var så himla detaljerade och bra! Började läsa för någon dag sedan bara och har snart läst ut första boken. Jag får nog be Lars åka förbi Holmsund innan han kommer hit, för jag behöver andra boken. Hahaha!

Sommarlov!


Nu är det sommarlov och jag gick ut ettan med hyfsat bra betyg!
Det blev MVG i alla IT-kurser, VG i språkkurserna + media och G i de resterande. Dock blev det lite komplikationer pga min frånvaro under våren så jag hade fått dåligt i både matte och idrott, men de kurserna var fortfarande öppna för ändring så jag drar till skolan imorgonbitti för att göra ett matteprov. Men annans blev allting perfekt! Det är första gången jag får MVG i en kurs någonsin och det blev tilloch med flera stycken MVGn. Good job, Louise!

Glad sommar, allihopa! ♥