Tavlan vi har beställt.

 
Det här är fotot jag har framkallat (40x30) och det borde väl dyka upp snart, antar jag.
Just nu är det 2 paket som är påväg hem. Den här bilden och ett par kängor från skopunkten. Jag ska försöka hitta en länk till skorna senare ifall någon är intresserad av hur dom ser ut. Mamma sa desperat att jag behövde vinterskor (för jag går runt med converse året runt, vilket resulterar till förkylningar) så hon klickade hem dom här till mig efter att jag godkänt.
 
För er som undrar så stannar jag hemma från skolan även imorgon. Visst, jag har blivit stabil, men jag känner fortfarande att jag blir för lätt utmattad och snuvig. (Och så har jag matte på måndagmorgnar...) Jag måste ju vara hemma tills jag blivit 100% frisk. Det ska man!

Köttbullar och pommes med beasås!


Idag lagade jag middag igen! Det var jätteroligt.
Inte nog med att jag lagade mat så stod jag och fotograferade stup i kvarten medans jag rörde om sås osv. Jag kände mig helt slut efter att jag plockat bort från bordet och diskat klart allting. Det enda Lars har bidragit med nu dom senaste 4 dagarna är irritation..... Han hoppar upp och ner, fram och tillbaka, över och under heeeela tiden! Som en galen liten apa! Springa runt, runt, runt i hela lägenheten, glida in på toagolvet, steppa, gnälla, gorma och bråka. Suck.... Det är som att ha ett barn..