Ny bloggdesign


Nu har jag gjort en ny design på bloggen.
I stort sett så har jag bara ändrat färgerna och bytt ut headern och bakgrunden. Men hela alltet fick en fin nyans och såg somrig ut så man blir helt glad av att blogga nu! Dock så är jag inte klar ännu, jag har fortfarande lite saker att göra som jag vill ha. Men men, fin vart den iallafall!

Vad tycker ni? :)

CupcakesNu har jag gjort klart allting tills mamma kommer!
Köpt presenter, bakat i flera jävla timmar, städat hela lägenheten och planeeeeerat. Och om någon vill ha receptet för cupcakisarna så är det bara att googla efter "muffins grundrecept" så kommer det upp och glasyren är gjord på 20g smält smör, 2msk kakao, 1dl vanillinsocker och 2dl vatten. Tror inte att jag glömde något där. Sen är det bara att man strör på vad man vill. Jag tog hederliga kokosflingor på några, vanillinsocker på några till och lite tuttifruttiströssel på de sista. Och just det, Lars smakade en (ojämnt antal, och sådant klarar jag inte) och han tyckte att de var supergoda. Hoppas mamma tycker det också, det är ju henne jag gjort de för!

EmotionsVarför förstör blogg.se bildernas färger?!
Jag fixade så ögonen skulle vara lite blåare, men när jag laddar upp bilderna på blogg.se så är det blåa helt blekt. Jag ska fan skriva och klaga på det. Och nu ska jag gå och sova! För jag är jäkligt trött. Btw, jag målade dit fler födelsemärken med en ögonpenna, bara för att jag tycker födelsemärken är så söta!