Nyårsafton!


Nu är klockan senare än 00:00 vilket betyder att det är officiellt nyårsafton!
Tänk vad tiden går fort. Hela 2011 har gått och det är mindre än ett dygn tills det är 2012. Denna nyårsafton ska jag fira med Lars, mamma och mormor. Kvällen startar med att jag och Lars tittar på fyrverkerierna som är en årlig tradition. Sedan ska jag och Lars laga fläskfilé med potatisgratäng så det gäller för mig att inte stoppa något i munnen på hela dagen om jag vill kunna äta en normal portion och inte en portion för en treåring ;)

En till tradition är ju att titta på "RING KLOCKA RING!" och det får man absolut inte missa! :)

Vatten
Vatten kan bli jävligt snyggt på bild. Speciellt om man använder blixt.
Ett tips från mig är att använda en diffusor istället för att fota med blixten direkt på. det ger ett mjukare ljus och trevligare blänk på vattnet ;)

Ännu ett tråkigt inlägg om pengar


Idag har "affärerna" på tradera gått riktigt bra.
Någon har lagt mer på x10 minin som nu är uppe i 310 kronor. Jag tycker att det går väldigt bra. Startsumman var ju bara 100 kronor och den har stigit så pass mycket och det är flera dagar kvar tills auktionen går ut. Wow. Sedan har några andra lagt på andra grejer (så som kläder och smycken) så nu är allt det uppe i ca 50 kronor. Jag har räknat ihop allting och just nu är jag bara 164 kronor ifrån min kära Iphonis. Jag känner mig riktigt glad. Tekniskt sett har jag redan råd med själva telefonen, nu är det bara skyddsplast och skal kvar. Mormor lovade att hon skulle ge mig den sista summan men det ville jag inte då jag har grejer på G redan :)

Vi ska till stan imorgon och strosa lite inne på gallerian. Hon skulle kolla efter en present till Lars.
Jag tror hon sa något om långkalsonger ;)

UPDATE

Nu tittade jag på tradera igen (00:05) och nu åkte Arcen upp till 1325 kronor! Endast 89 kronor remains!