Vad heter de här blommorna?Vad heter de här blommorna egentligen?
Jag försökte googla på "blå vårblomma" och hittade massor av bilder på dem men det stod bara "vårblomma" under. Det kan de väl inte heta?

Idag vaknade jag två gånger kring 9:00 och en gång 12:30.
Jag var så sjukt trött igårkväll så jag somnade nästan vid datorn men jag fick sova i över 12 timmar utan att vakna med huvudvärk så jag är lyckligt lottad! Just nu kollar jag på en film med Lindsay Lohan på 4:an samtidigt som jag testar min nyköpta tikka masala. Jättegod om man kryddar lite själv ;)

Gräset är grönt och himlen är blå


Igår tog jag skolans 400d och gick ut för att fota lite.
Inte för att det gick jättebra men endel bilder blev mycket fina, actually. En utav de är den här ovanför. Den är också en utav de bilder jag använt till en uppgift i webbdesignen som jag tyvärr inte kan visa upp här.. Men jag kan berätta att det har men animationer att göra, haha! Och jag har tänkt uppdatera mer, kanske inte ikväll då men troligtvis imorgon. Det är många som har sagt att jag uppdaterar så dåligt vilken jag också håller med om så jag ska verkligen försöka att skriva mer! Nu när det är sommar ska jag ju fota jättemycket så var beredd på många bilder ;)

Vilken otur...Titta så söta blåsippor (?) som fanns strax vid tågrälsen, jag var bara tvungen att fotografera dem.
Men som rubriken säger så har jag haft en extremt dålig dag idag. Det började med att jag vaknade lite senare än vanligt och upptäckte att min percing i näsan åkt ut (den lyckas växa igen på ca 5 minuter, och jag har ingen aning om hur länge den varit ute) så jag fick inte in den igen.. Nu är jag en människa med 4 piercingar, inte 5. Men det tar inte slut än! När jag kom till skolan var varken Natalie, Dedunu eller Linnea där så hela morgonen var tyst och tråkig.
När jag slutade för dagen gick jag och Lars på stan för att äta glass och som vanligt tog jag ut min ring i underläppen för det är så svårt att äta med den. Det sista jag minns är att jag håller den i min vänstra hand men är den där när vi ska gå iväg senare? Svar nej, det är den inte. Vi letade och letade men gav upp. Efter kanske 10 minuter säger Lars att jag har glass på min piercing i överläppen och jag pillar bort ploppen för att kolla men när jag ska skruva tillbaka den så tappar jag den med. (!!!) Hur är detta möjligt?! Men jag kände att inte bli galen över det och gick och köpte en ny på marknaden på torget. Jag var hur glad som helst som hade fått en ny piercing (kostade ta mig fan 30 kronor för den lilla saken bara!) och var på bra humör ända tills vi kom hem. Då skulle jag sätta in nya stavar i läppen och samtidigt så tappar jag ner den nyköpta ploppen för 30 kronor i avloppet.... Jag hatar mitt jävla liv. Hur kan jag vara så korkad?!