Höstlöv.


Alltså shit vad jag blev kär i bilderna i dom senaste inläggen.
Lite ego att säga men jag tyckte om dom jättemycket! Och för att berätta lite om gympan så gick det skitbra. Gud vad jag ägde på att leta i skogen. Jag hittade alla stopp på kartan och Dedunu fick knappt hjälpa till, hahaha.....
När jag väl gör nånting så tar jag alltid täten och bestämmer allting själv och ingen annan har något att säga till om ;) Bilden är btw magiska löv som är inscannade, haha!

And the grass is green.


Nu sitter jag här igen. På skolan, trots att jag absolut inte vill.
Jag har orientering om en timme och funderar på att skita i att gå dit, för jag orkar verkligen inte irra runt i skogen. Jag kommer att slarva bort mig, det vet alla! Hellre sitter jag och jobbar matte. Jag har aldrig orienterat i hela mitt liv, för jag lyckades bli sjuk samma dag som det var orientering på högstadiet. Hehe....
Plus att jag vaknade med huvudvärk, det kan man ju säga? För jag tänker absolut inte orientera! Tanken av att springa runt i en skog får mig att må illa...

The sky is all blue.

Utrustning: Canon EOS 400d + Canon EF-S 18-55mm Kit
Inställningar: s.1/160, f/9 ISO 200

Alltså jag blir så jävla förbannad! Bli aldrig lärare gott folk.
För om ni blir det så kommer jag hata er tills jag dör, bokstavligen. För just nu tål jag inte att se en enda lärare till. Jag kommer bli tokig! Det första man får höra i klassrummet är "Louise, get back to your seat!" eller "Louise, där ska ju inte du sitta! Gå nu och sätt dig vid det andra bordet". Louise, louise, louise..... Varför?! Det är för det första inget krav på att man ska gå på gymnasiet, och visst fan är det inte det när man inte ens får sitta på en egen bestämd plats i klassrummet! Vem vill komma till skolan och tänka "Åh, nu måste jag sitta vid ciggpaketet/ölflaskan". Det är bara fjantigt hur dom håller på.

Lars sa att han aldrig hade varit med om bestämda platser och hans klass var tydligen jättestökig. Hans lärare hade frågat klassen om dom ville ha bestämda platser för att det var så rörigt men dom sa nej och då förblev det som det var innan. Men inte fan fick man bestämma här inte! Då var det liksom, "Ni får en vecka på er att visa att ni inte ska flytta på er". Och jag tycker faktiskt att jag var lite tystare än vad jag brukar vara. Men ändå flyttar han enbart mig till ett bord med en jävla cigarett och låter dom som jag verkligen pratar med och vill lära känna bättre vid ett annat bord. Jag blir så less! Det ska inte behöva vara såhär!

Så fort jag fick reda på att jag skulle sitta utan alla mina vänner så sa jag "Då sitter jag hellre i korridoren!1!!!". Sen sprang jag ut och grinade ögonen ur mig på toaletten. Ska det behöva vara så, va?! Näe, det tycker inte jag iallafall. Det är orättvisbehandling. Det är ett gymnasium. Vi är snart vuxna och vi kan ta hand om oss själva. Och tydligen, om vi inte håller käften så vill vi ha det sådär runt oss. Det kan inte vara helt knäpptyst på en lektion. Inte en jäkla chans! Endel lärare är snälla men andra är helt jävla f*cked up i hjärnan. Alla i det där rummet är mellan 15 och 18 år. För endel är född tidigare och har gått om. Men vad jag ville komma till så är gymnasiet ett eget val och då tycker jag att man borde få bestämma själv. Vi är inga barn längre. Det funkade i sjuan, åttan, nian. För då var man liksom 12, 13 år. Men inte längre. Och jag ska visa dom att jag tänker minsann inte sitta och ta åt mig en massa jävla skit från några lärare som jag inte ens vill lära känna. En, EN är snäll! Utav.. 7 stycken. Det är väldigt dåligt tycker jag. Dra åt helvete.

Ska man komma till jobbet då man är 30 år och ha bestämda platser eller? Det ska jag bannemig ta och fråga dom imorgon! Godnatt!