Helg, ljuva helg


Äntligen är jag ledig! Det känns så skönt att slippa gå upp klockan 06:00 imorgon.
Jag får sova ut hur mycket jag vill, och i övermorgon också! Idag har jag plockat skräp på hela gågatan. Sen skrek ett fyllo till oss att vi var "ta mig fan dom lataste kommunistjävlarna" han någonsin hade sett, för att vi satt och vilade på en bänk, haha... Vi fick oss ett rejält skratt iallafall. ;) Innan allt det hände så var det ett förfärligt åskväder över hela stan. Himlen blev helt mörk och solen hittade jag ingenstans ovanför mig. Sen kom åskan. Det öronbedövande ljudet skar sig igenom mitt huvud, vilket ledde till huvudvärk. Blixtarna dansade runt på himlen och levde djävul i över en timme..... Jag, Lina och Elin satt i en busskur covered up med sopsäckar för att få skydd från regnet som slog ner i marken.

Äntligen "misslouise.se"!


Igår fick jag ett brev av [
loopia.se] där det stod att min nya domän var betald!!
Så Lars fixade den alldeles nyss. Testa skriva in "http://www.misslouise.se" med ett i, i adressfältet och se om det fungerar för alla datorer. Ja, ni läste rätt. Ett i, inte två. Det kändes mer moget, om man säger så. :)

100728


Idag har jag rensat ogräs och rensat ogräs. Det var inte det roligaste precis, men det höll mig sysselsatt.
Först gick vi från stan till Travet och fixade till "V75" som står skrivet med gula blommor. Det ligger väl några km bort, vet inte riktigt hur många. Sen gick vi tillbaka och då fick vi rensa ogräs vid stadshuset. Det var roligare, för jag älskar när man märker resultat, och det gjorde vi! :) När allting var klart slog klockan 15:00, då satt vi bara och "chillade" i stadsparken i en halvtimme. Och 15:30 fick vi gå hem pga ett "fantastiskt jobb".