elmo
Det här är den första "riktiga konserten" jag har gått på.
En gång tidigare också, då jag såg på Lasse Lindh. Men nu var det utomhus och jag stog mosad mot ett stängsel med kameran i högsta hugg. Det var kul och dom spelade bra låtar. Jag fick ca 200 bilder. Lite, lite för en konsert men jag är ju nybörjare, hahahaha...

boden aliveSåhär såg jag ut i lördags då det var boden alive.
Jag har inte skrivit på ett tag heller ser jag, men det är för att jag är så trööööött och hinner aldrig. Jag har legat på gräsmattan på utebadet igår och idag. (11 timmar totalt) Jag har blivit som en röding. Helt knallröd. Det är sjuuuuukt skönt. Just nu är det ca 24 grader i solen (eller skuggan kanske... hm) Men varmt är det iallafall! Blåser knappt heller.
Nu ska ni få höra här. Om ni orkar läsa allt. På fredagkväll (26/6) så skulle jag, Ida och Lina gå till en tjej och låna toaletten för på frasses fick man inte låna. När vi hade gått en bit så blev vi stoppade av en utlänning, kanske 16, 17 år. Visste iallafall inte hur man skulle dricka för han var dyngfull. Han stannade oss och sa att vi inte skulle vara rädda och att han inte skulle våldta oss. Som om han ens hade chansen till det, jag hade slagit ner honom på stört! Hahahha, men ja, då började han prata med oss och sa att om någon gillade oss så skulle han slå ihjäl dom osv. Massa gnabb bara. Då tog han tag i våra huvuden och pussade oss i panna och sa att vi betydde mer än dom där elaka pedofiljävlarna. Det hoppas jag då att vi gör men han sa så iallafall. Sen gick vi där ifrån. På lördagen så stod jag, Lina, Ida och Sofia i ett hörn och rökte. (Sofia rökte) Då kom det fram en kille i kanske 20årsåldern och frågade om vi hade tändare så Lina gav honom. Sen började han fulma omkring och vi garvade som tog åt honom. Helt plötsligt dök mamma och Siwan upp och när dom hade gått så sa Siwan på skoj till mig "nu ska vi lämna dig och din pojkvän ifred!" Då sa han "vems pojkvän är jag???" och då pekade alla på mig. Då kom han fram och sa "aaaaaaw" och kramade mig, hahahhaha. Han mindes säkert inget utav det där, men det gör alla vi. Fan vad vi garvade! ;)

rosa


Sommar och sol. Ja ibland blir man faktiskt less.
Jag har satt en filt för fönstret så det inte ska lysa in så mycket när man sover men istället så blev det så jävla varmt så man höll på att svettas ihjäl. Nu är jag less på sommar, för min del så kan det gärna börja snöa nu!