26 augusti 2008

I d a g   v a r   d e t   s k o l a   o c k s å !   D e t   ä r   t y p   k u l .
Mamma väckte mig halv 7 tror jag och sen sa jag "snälla kan jag inte få sova liiite till?" och så fick jag sova till kvart över7. Sen gick jag upp och åt. Efter det försökte jag hitta kläder. Men jag trivs typ inte i något längre! Så det blev en tjocktröja, t-shirt och jeans idag också. Det tog nästan en timme för mig att hitta något att ha på mig så jag kom iväg 25 över 8 och vi börjar halv 9. Så jag hade som 5 minuter på mig att ta mig till skolan! Men jag kom i tid ialla fall! Precis när jag hade kommit till skolgården på cykeln så kom Lina och Ida runt hörnet och då skrek jag för full hals "IIIIIIIIIIIDA!!!!!!!!" Så dom väntade på mig och jag typ dog lite grann. Fast jag kom i tid till Kemin ialla fall. Det var ju bra!

Idag hade vi tyska för första gången och vi har fått reda på att vi ska ha läxa 2 dagar i veckan..... Glosförhör och text på fredagar och grammatik på tisdagar. Men shit. Då har vi 2 läxor tills på tisdag! 26 ord i kemin och så grammatiken i tyskan.. suck, hur kommer jag någonsin klara det här? omg.. jag kommer gå ut nian med NOLL bra betyg. Sad.
Jag satte mig såhär på cykeln påväg hem och vid handlarn (en liten affär) så sprack min BH-bygel! Shit vad jag blev rädd när den korva sönder sig! Hahahaha x)

Skolfoto imorgon!!
Omg! Det är skolfoto imorgon. Jag kommer se ut som en mupp alltså! Men jag ska ha min topp från indiska ialla fall. Den blåa "stickade" fina, söta^^

Första skoldagen (igår)

Godmorgon! Igår var det första skoldagen och den var super!
Jag har aldrig sagt det förut men jag ÄLSKAR skolan... hahaha, jag är typ knäpp eller nå..

Igår så gick jag, Ida och Lina in på intersport där min pappa jobbar. Jag var ju självklart generad när jag såg honom stå och visa upp typ skor för en kund så jag vände om. Sen kom dom och hämtade mig så vi gick ner för trappen och fram till honom. Han blev jätteförvånad när jag kom till honom och sa hej. Så han ba "nej men hej! :o" Hahaha, ja. Sen pratade vi lite och han frågade om jag behövde någonting, men jag sa nej. Orkar inte gå och hitta ett par skor eller kläder just nu.. så jag lallade vidare. Sen sa han "jag tänkte ge dig en moped i present, vill du ha det?" Och då dog jag lite hårt.. XD Asså shit! En moped! Omg! Kläm på den ni ;)

Nu måste jag upp och hoppa! Hejdå!